Kaupungin viranomaiset julkistavat Songkranin säännöt ja rajoitukset vesifestivaalille

PATTAYA:-

Kaupungin viranomaiset ilmoittivat, että he noudattavat tänä vuonna tiukasti vesipelien päättymisaikoja klo 6 koko kaupungissa. He muistuttivat yritysten omistajia kokouksessa tällä viikolla, että vesitynnyrit tulisi poistaa tällä hetkellä.

He muistuttivat turisteja ja ulkomaalaisia, että jauhe/savi ei ollut sallittua ja se kiellettäisiin myös festivaalin aikana kaupungissa.

He totesivat myös, että korkeapainevesiaseet/PVC-putkitykit ovat kiellettyjä.

DUI-tarkastuspisteitä perustetaan ympäri kaupunkia ja kuljettajat tarkastetaan satunnaisesti humalassa ajamisen varalta. Joidenkin hallituksen virkamiesten painostuksesta huolimatta viinaa ei kielletä festivaalin aikana.

Kaupungin poliisi partioi kaupungissa ja kaikki kädet kannella ovat voimassa vesifestivaalien ajankohtina, jotka ovat 12.-19. päivänä kaupungissa.

Viranomaiset totesivat, että rekkojen perässä ajaminen ON sallittua, mutta viinan juominen kuorma-auton takaosassa on kielletty ja he pysäyttävät ja tarkastavat kuorma-autoja festivaalin aikana päihtyneiden matkustajien varalta.

He ilmoittivat myös etsivänsä teiniryhmiä, jotka kilpailevat moottoripyörillä suurella nopeudella festivaalin aikana.

Lopuksi he totesivat, että Songkran on perinteinen festivaali ja bikinit, märkä t-paitakilpailut, ihon näyttäminen tai välkkyminen jne. olivat thaimaalaisten perinteiden vastaisia ​​eivätkä sallittuja. He muistuttivat turisteja pukeutumaan asianmukaisesti.

Festivaalin aikana Beach Roadille perustetaan useita pelastus-/lääketieteellisiä tukikeskuksia.

Beach Road on suljettu päästä loppuun klo 10-00 7. päivänä festivaalin viimeisenä päivänä.

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/