Thaimaan viranomaiset pidättivät Chonburissa 15 Japanin kansalaista väitetyssä puhelinpalveluhuijauksessa, ei työlupia

Pattaya-

Juuri puolenyön jälkeen tänä aamuna, 30. maaliskuuta 2019, "Big Joke" Surachate Hakparn johti henkilökohtaisesti ratsian Japanin kansalaisten puhelinkeskukseen Chonburissa Siam Royal Villagessa Pattayan käräjäoikeuden etsintäluvalla.

Japanin kansalaiset olivat vuokranneet talon 65,000 XNUMX bahtilla rouva Weena Supawarangkunilta.

Surachate totesi, että japanilaiset olivat vastuussa puhelinkeskushuijauksesta, joka aiheutti uhreille vähintään 25 miljoonan bahtin vahingot ja oli erittäin organisoitunut.

Kaikilla Japanin kansalaisilla on 30 päivän turistiviisumi, eikä heillä ole työlupia.
52 IP-tyyppistä työpuhelinta, 19 kannettavaa tietokonetta, 19 pöytätietokonetta ja 16 reititintä takavarikoitiin todisteina väitetystä huijauksesta.

Surachate kertoi lehdistölle, mukaan lukien The Pattaya Newsille, että ulkomaiset jengit esiintyivät uskottavien japanilaisten yritysten työntekijöinä, jotka tarjosivat lainoja ja huijausten uhreja käyttämällä Thaimaata operaation tukikohtana.

Mr. Hakparn kertoi, että huijauksen uhreja oli yli 500, ennen kuin poliisityö Japanin ja Thaimaan välillä auttoi naulaamaan rikollisjoukkoa.

Luettelo japanilaisista miehistä, jotka on pidätetty ja joita syytetään merkittävistä syytteistä, on seuraava:
1.Shinkuro Handa 38
2.Me.Keiji Takeda 47
3. Mr. Takahide Takishta 26
4. Mr. Haruki Sagara 25
5. Koraro Mishiro 29
6.Me.Yoshikatsu Ueda 49
7.Mr.Yutaka Ikeda 45
8. Jin Kawaguchi 22
9. Koichi Furuta 24
10. Atsushi Uemura 40
11. Yuuki Hirakawa 32
12. Mr. Ryunosuke Inoue 24
13.Me.Yasutaka 55
14. Mr. Ryu Iwamoto 24
15. Seiji Ikehara 34

Myös heille asunnon vuokrannut thaimaalainen nainen, joka ei ilmoittanut osoitteessa asuvista ulkomaalaisista, joutuu syytteeseen.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/