Kiinan kiertuebussi kaatui Jomtienissa, seitsemän Kiinan kansalaista loukkaantui

PATTAYA: – Seitsemän kiinalaista turistia loukkaantui, kun heidän kiertoajelunsa kaatui Sukhumvit Roadilla Jomtien Beachillä.

Ensihoitajat kiiruhtivat tunnistamattomat uhrit Pattaya Memorial Hospital -sairaalaan sen jälkeen, kun Bangkokissa rekisteröity linja-auto putosi liikennesaaren viemärikanavaan Ambassador City -hotellin edessä 25. maaliskuuta. Kuusitoista muuta matkustajaa ei loukkaantunut.

Kuljettaja Paitoon Chaisombat, 40, sanoi, että hän väistyi välttääkseen törmäämästä edessään olevaan kuorma-autoon ja menetti bussin hallinnan. Se liukastui sateen liukkaalta tieltä ojaan.

SOURCEDaily Mail
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/