Pattayan poliisin vapaaehtoinen, joka loukkasi taaperoa poliisin tarkastuspisteessä pahoinpitelystä syytettynä, voidaan päivittää murhan yritykseksi

Pattaya-

Poliisi tunnisti eilen kyseessä olevan vapaaehtoisen Jakkapop Boonrodiksi ja kutsui hänet klo 2 kertomaan oman puolensa tarinasta ja lehdistöhaastatteluun, mutta hän ei saapunut paikalle. Kerroimme, että herra Boonrod, joka on nyt täysin tunnistettu, oli valmis antamaan haastattelun kertoakseen oman puolensa tarinasta, mutta hän jätti haastattelun väliin.

Nong Pruen apulaisjohtaja Pol everstiluutnantti Krit Masook kertoi vierailleen sairaalassa tarkastaakseen pojan tilan aiemmin päivällä.

Hän sanoi, että pojan TT-skannaus oli poistanut hänet aivovauriosta, mutta lääkärit neuvoivat hänen täytyi levätä, kunnes hän toipuu täydellisesti.

Hän sanoi vakuuttaneensa perheelle, että poliisi kattaisi kaikki heidän sairauskulunsa ja varmistaisi oikeuden voiton.

Krit paljasti, että Jakkapopia syytettiin alun perin pahoinpitelystä, mutta se saatetaan nostaa vakavammaksi syytteeksi, jos poliisin tutkimukset osoittavat, että se oli perusteltua.

Poliisin mukaan lähes 10 vuotta poliisin vapaaehtoisena palvellut Jakkapop oli surullinen tapahtuneesta, mutta väitti silti, ettei hän ollut lyönyt taaperoa patukalla, kuten perhe väitti, vaan käytti vain pitkää puuta. tukkimaan heidän tiensä.

Hän kuitenkin sanoi, että taaperon isä ratsasti nopeasti ja hän väistyi välttääkseen osumasta puupalaan, joten hän veti sen nopeasti pois, jolloin se osui taaperon päähän. Hän väittää, että se oli onnettomuus. Perheen mukaan se oli tahallista, vaikka myönsikin, että hän saattoi tähdätä isään.

Poliisi on jo erottanut Jakkapopin tehtävistä ja voi estää häntä jatkossa tekemästä poliisin vapaaehtoistyötä.

Samaan aikaan thaimaalainen asianajaja Decha Kittiwittayanan – joka on kuuluisa Facebook-sivustaan ​​nimeltä "Thanai Klaitook" (käännös ongelmanratkaisulakimies)

(facebook.com/dechalaw/), jossa hän antaa oikeudellisia neuvoja – eilen sanoi, että vapaaehtoisen toiminta voidaan tulkita murhan yritykseksi |lain puitteissa.

Aseen käyttö, sen osuminen jonkun päähän ja iskun vakavuus osoittivat, että tätä voidaan pitää murhan yrityksenä, koska sellaisella toiminnalla voidaan nähdä mahdollisesti olevan uhrin kuoleman seuraus, hän selitti.

Vapaaehtoinen poliisi voi siksi joutua syytteeseen murhan yrityksestä – rikoksesta, josta voidaan tuomita kaksi kolmasosaa vankeusrangaistuksesta, jonka rikos ansaitsisi, jos tuomitaan murhasta.

Decha sanoi, että poliisin vapaaehtoisia pidettiin normaaleina kansalaisina, joilla ei ollut valtuuksia pidättää.

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/