Vaalilautakunta julkisti vaalien tulokset: Phalang Pracharatia tukeva armeija voitti kansanäänestyksen

Vaalikomissio (EC) julkaisi torstaina yleisen vaalituloksen, jonka mukaan junta Phalang Pracharat sai eniten ääniä yli 8.4 miljoonalla äänellä, kun taas Pheu Thai sijoittui toiseksi 7.9 miljoonalla äänellä.

Lehdistötilaisuus tuli yllätyksenä sen jälkeen, kun virastoa painostettiin paljastamaan luvut.

Future Forward sijoittui kolmanneksi 6.2 miljoonalla äänellä ja ohitti demokraatit vain 3.9 miljoonalla äänellä.

Viides oli Bhumjaithai 3.7 miljoonalla äänellä.

Äänestysprosentti oli 74.7. Yli 51 miljoonasta rekisteröityneestä äänestäjästä 38.2 miljoonaa osallistui vaaleihin.

EY:n mukaan yli 2.1 miljoonaa äänestyslippua eli 5.5 prosenttia katsottiin pilaantuneiksi.

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/