Big Joke ilmoittaa entistä tiukemmasta sähkösavukkeiden ja vapingin tukahduttamisesta, pidätti kolmetoista suurta myyjää julkisessa ilmoituksessa

Thaimaan huippupoliisi luutnantti Surachate Hakparn, joka tunnetaan nimellä Big Joke – on kiinnittänyt huomionsa savukkeita ja höyrystysnesteitä myyviin ihmisiin.

Vaikka laillinen monissa maissa Thaimaa suhtautuu tiukasti höyrystykseen ja se on Thaimaan lakien vastaista.

Siam Rath kertoi, että kenraaliluutnantti Surachate noudatti kolmen maan suurimman äänen käskyjä: PM Prayuth Chan-Ocha, DMP Prawit Wongsuwan ja RTP:n johtaja Chakthip Chaijinda.

Myös tupakoinnin vastainen ryhmä vaati toimia.

Surachate sanoi, että viimeisimmässä e-savukkeiden vitsauksen vastaisessa toiminnassa oli pidätetty useita ihmisiä pidätysmääräysten perusteella. Yksi on edelleen vapaana.

Jakelijat myivät tavaroita verkossa Facebookin ja Linen kautta, hän sanoi ja lisäsi, että yömarkkinat olivat myös paikkoja, joissa myytiin sähkösavukkeita ja höyrystysnesteitä. Poliisi teki ratsioita ja tarkasti tavaroita yömarkkinoilla

Tukitoimien aloittamisen jälkeen kohteena on 30 kauppaa ja 23 epäiltyä.

Suuri vinyylikyltti, jossa Surachate mainitsi Klong Tom -markkinat ja yömarkkinat. Kolmetoista jakelijaa oli kuvattu silmät tummutettuina kyltissä, joka osoitti, että heidät etsittiin todistuksia varten.

Viimeisimmät pidätykset tehtiin 22. maaliskuuta, viime perjantaina.

Sähkösavukkeita myyviä ihmisiä kuvailtiin "khon raiksi" (pahoiksi ihmisiksi) Siam Rathin tarinassa.

Thaimaan viranomaiset sanoivat jatkavansa myös turistien ja paikallisten vapauksen täytäntöönpanoa ja varoittivat jälleen kerran kaikkia kuningaskuntaan saapuvia turisteja, että höyrystäminen on jyrkästi Thaimaan lain vastaista ja rangaistukset ovat erittäin korkeat.

Tilaa
SOURCESiam Rath
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/