Brittiläinen Lance Whitmore, entinen Pattayan paikallinen, tuomittiin 50 vuodeksi huumerikoksista Thaimaassa, ja hänet on lähetettävä takaisin Britanniaan.

Bangkok-

Thaimaassa ekstaasin hallussapidosta 50 vuodeksi vankeuteen tuomittu brittimies siirretään Isoon-Britanniaan suorittamaan tuomionsa loppuosa.

Englannista Bromsgrovesta kotoisin oleva Lance Whitmore oli 27-vuotias, kun hänet tuomittiin 50 vuodeksi vankeuteen jäätyään kiinni 200 ekstaasipillereistä Pattayassa vuonna 2014. Hän oli asunut Pattayassa useita vuosia ennen tätä tapausta.

Entinen sotilas Whitmore oli työskennellyt Petroleum Oil Services -palvelussa, kun hänet pidätettiin Pattayan supermarketin parkkipaikalla, kun hän yritti myydä pillereitä toiselle brittimiehelle, joka osoittautui paikallisen poliisin tiedottajaksi.

Hänet pidätettiin yhdessä australialaisen Jake Mastroniannin kanssa, joka on suosittu paikallinen DJ, joka tunnetaan nimellä Badmouth ja joka esiintyi huippudiskoissa ja gogoissa.

Lisäksi löydettiin 60 pilleriä, kun poliisi teki ratsian Mastroniannin Pattayan asuntoon.

Tuolloin tämä oli Pattayan suosituin uutinen, koska molemmat olivat tunnettuja nuoria paikallisia ulkomaalaisia ​​ja julkaisivat usein kuvia korkean elämän elämisestä.

Oikeudessa Whitmore myönsi syyllisyytensä ekstaasin levittämiseen ja hänet siirrettiin pahamaineiseen Klong Premin vankilaan suorittamaan tuomiotaan.

Mastronianni sai kovemman tuomion, kun hän kiisti syyttömyytensä lakitiiminsä neuvojen perusteella.

Mutta kun hän on ollut yli neljä vuotta vankilassa Thaimaassa, nyt on selvää, että Lance siirretään pian takaisin Yhdistyneeseen kuningaskuntaan suorittamaan loppuosan tuomiostaan.

Kun Lancen siirtohakemus on saatu päätökseen, se antaa vihreää valoa hänelle siirrettäväksi takaisin Yhdistyneeseen kuningaskuntaan kansainvälisen vankien siirtojärjestelmän mukaisesti.

Lance voidaan kuitenkin vaatia jopa 21 vuoden vankeusrangaistukseen, vaikka hänen lakitiiminsä on aiemmin ilmoittanut, että hänet voitaisiin vapauttaa alle 10 vuodessa ja että hänellä voi olla vain muutama vuosi jäljellä palvella paremmissa olosuhteissa.

Jake Mastronianni on edelleen Thaimaan vankilassa ja tuomittu kahteen elinkautiseen vankeuteen.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/