2-vuotias vauva loukkaantui vakavasti riidassa väitetyn poliisin vapaaehtoisen kanssa poliisin tarkastuspisteessä

Pattaya-

Eräs äiti on väittänyt, että hänen kaksivuotias poikansa löi tajuttomaksi eilen illalla patsaa käyttävä poliisin vapaaehtoinen.

Lapsen vanhemmat olivat menossa syömään eilen illalla Pattayan Soi Khao Talossa, kun he näkivät poliisin tarkastuspisteen ja nousivat moottoripyöränsä selkään sakkojen välttämiseksi. He väittivät alun perin, että se johtui kypärän puuttumisesta, mutta aviomiehellä on tullut lisää tietoa huumeongelmasta.

Kanya Tomklang, 25, kertoi, että mustaan ​​pukeutunut mies hyppäsi varjoista ja hyökkäsi heidän kimppuunsa lyöden hänen poikaansa Sila Ninkhamia tai vain kaksivuotiasta "Samia".

Hän kertoi, että mies ei edelleenkään ollut tyytyväinen tekoihinsa – hän kohotti sauvansa iskeäkseen uudelleen, kun aviomies ja isä potkaisivat ulos estääkseen lisävamman.

Perhe onnistui pakenemaan.

He ryntäsivät klinikalle, mutta kun se havaitsi sen kiinni, he pääsivät Bang Lamungin sairaalaan, jossa lapselle otettiin kolme tikkiä vakavaan päähaavaan.

Toimittajan puhuessa äidille lapsi alkoi oksentaa ja hänet siirrettiin toiseen sairaalaan kiireempään hoitoon.

Äiti oli sanonut: "Halusimme vain välttää sakon - onko se niin vakavaa, että se oikeuttaa sen?"

Tänä iltapäivänä lapsen isä (kuvassa) kutsuttiin poliisiasemalle kertomaan oman puolensa tarinasta. Hänet testattiin huumeiden varalta ja hän myönsi käyttäneensä metaania ja siksi he yrittivät välttää tarkastuspisteen. Hän sanoi kuitenkin, että vauvan vammat eivät olleet hyväksyttäviä, mutta näytti myöntävän, että hän saattoi osua vapaaehtoiseen aikaisemmin, kun tarina kerrottiin ensimmäisen kerran.

Poliisiviranomaiset kertovat, että poliisivapaaehtoinen kertoo oman puolensa tarinasta ja haastattelun tänä iltana. Kerromme myöhemmin lisää tästä kehitystarinasta. Tämän tarinan thai-version sosiaalinen media on purskahtanut vihaan, mutta viranomaiset varoittivat, että tarinassa oli enemmän ja että vapaaehtoisen on annettava kertoa oma puolensa tarinasta.

Lapsi on edelleen sairaalassa lehdistöhetkellä vakavassa tilassa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/