Ladyboyn taskuvaras yrittänyt thaimaalainen päätyy pidätykseen

Pattaya-

Pattayalla tavallisten tapahtumien käänteessä thaimaalainen mies yritti käyttää hyväkseen ladyboya ja nappasi tämän lompakon ja päätyi pidätykseen.

Mies, 37-vuotias Seri Seuameng, näki uhrin, 33-vuotiaan Patrasit Khongbanjopin (kuvan kirurgisessa maskissa oleva) kävelemässä kadulla ja tarjosi hänelle kyydin moottoripyörällään kotiinsa Etelä-Pattayalle. aikainen perjantaiaamu viime viikonloppuna.

Herra Khongbanjop ajatteli, että Seuameng oli hyvä samarialainen ja hyväksyi tarjouksen. Kuitenkin, kun Mr. Seuameng alkoi ajaa kohti Rompho Marketia Jomtienissa, Patrasit tiesi, että jotain oli vialla ja hyppäsi moottoripyörältä.

Hän havaitsi kuitenkin, että varas oli jo ottanut hänen lompakkostaan ​​useita tuhansia bahtia hänen ollessaan pyörällä ja että ns. laupias samarialainen oli kokenut taskuvaras.

Patrasit ilmoitti asiasta poliisille, joka jäljitti herra Seuamengin CCTV:n kautta ja löysi hänet hänen asunnostaan. Hän myönsi varkauden.

Osoittautuu, että herra Seuamengillä on pitkä rikoshistoria, ja hän on tehnyt useita huume-, uhkapelejä ja taskuvarkauksia koskevia rikoksia. Hän todennäköisesti palaa vankilaan rikoksesta.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/