Eteläafrikkalaista epäiltyä etsittiin Kanadassa vangitun thaimaalaisen liikenaisen murhasta

 

Eteläafrikkalainen mies – jonka väitetään tappaneen thaimaalaisen koruliikenaisen Bangkok-hotellissa sunnuntaina ennen kuin pakeni Hongkongiin – on pidätetty Kanadan Vancouverin kaupungissa, Immigration Bure:n komissaari Pol kenraaliluutnantti Surachate Hakparn sanoi tiistaina.

 

Poliisi on jo hakenut Mzwakhe Memelan, 38, luovuttamista Thaimaahan, ja prosessi kestää kahdesta kolmeen viikkoa, hän sanoi.

Surachate antoi epäillyn pidätyksen 48 tunnin sisällä uhrin ruumiin löytämisestä maailman poliisivoimien välisen yhteistyön ansioksi, "joka myös näki heidän osallistuvan Thaimaan maahanmuuttoviraston "kahvipuheeseen" kerran kuukaudessa.

Maanantaina Thaimaan poliisi – saatuaan tietää, että Memela oli paennut Hongkongiin – koordinoi Interpolin ja Hongkongin poliisin kanssa hänen paikallistamistaan.

Memelaa syytetään Kanchanaburista kotoisin olevan liikenaisen Susama Ruenritin, 35, murhasta, kun hänet nähtiin turvakameran kuvauksissa poistumassa hotellihuoneestaan ​​sunnuntaiaamuna.

Hänen eloton ruumiinsa – joka kärsi tylpän voiman aiheuttamasta päävammasta – löysi myöhemmin sunnuntaina keskipäivällä hotellin henkilökunta huoneesta Soi Lat Phrao 130:ssa sijaitsevan hotellin kuudennessa kerroksessa.

Vaikka murhan motiivi ja epäillyn suhde uhriin ovat edelleen tutkinnan alla, poliisi epäilee, että Memela päätyi tekemään koruja koskevaa kauppaa, mutta neuvottelujen menessä pieleen hän löi ja tappoi hänet.

Samaan aikaan Susaman surun murtamat vanhemmat ja sukulaiset isännöivät tyttärensä hautajaisia ​​Wat Thewasangkharamissa Mueang Kanchanaburissa ennen hänen polttohautausrituaaliaan torstaina.

Uhrin isä, Prapreut Ruenrit, 63, muisteli, että Susama oli lähtenyt kotoa lauantai-iltana toimittamaan kalliita koruja asiakkaalle, jonka hän todennäköisesti tapaisi hotellissa.

Hän oli kuitenkin järkyttynyt, kun poliisi otti häneen yhteyttä sunnuntaina ja sai tietää, että hänet oli tapettu afrikkalaisen miehen toimesta, jonka hotellin henkilökunta kertoi myös yöpyneen joskus hotellissa.

Prapreut kertoi, että Susama oli naimisissa nigerialaisen kanssa, jonka kanssa hänellä oli kolme lasta – kuusivuotiaat kaksoset ja XNUMX-vuotias poika.

Hänen miehensä ja heidän nuorin poikansa ovat tällä hetkellä Nigeriassa, hän lisäsi.

Koska perheyritys myy jalokiviä ja valmistaa koriste-esineitä tilauksesta, hän sanoi epäilivänsä, että murhasta epäilty afrikkalainen, jonka hän luuli olevan asiakkaana, oli tilannut monia kappaleita ennen kuin ansaitsi Susaman luottamuksen.

Hän ei kuitenkaan tiennyt, mikä oli mennyt niin pieleen, että se oli ilmeisesti johtanut hänen tyttärensä murhaan.

Isä sanoi myös, että Susaman arvotavarat arvoltaan 700,000 200,000 Bt, mukaan lukien yli XNUMX XNUMX Bt kultaiset kaulakorut ja käteistä, puuttuivat hyökkäyksen paikalta.

Lähde: The Nation

Kuva postauksen sisällön jälkeen
SOURCENation
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/