Raiskausyrityksen kimppuun XNUMX-vuotias thaimaalainen tyttö hyökkäsi Chonburin huoltoaseman wc:ssä, hyökkäys estetty

Phan Thongin alueella äitinsä kanssa huoltoaseman wc:ssä menneen XNUMX-vuotiaan tytön kimppuun joutui häntä sisään seurannut mies.

Mies työnsi sisään hänen koppinsa ovesta, laittoi kätensä hänen suunsa päälle ja tarttui hänen rinnoistaan.

Mutta hänen raiskausyrityksensä epäonnistui, kun "A" huusi ja hyökkääjä pakeni wc:stä.

Hänen äitinsä ”Noi” – joka hoiti itseään läheisessä mökissä – ryntäsi auttamaan. Huudot hälyttivät paikalliset ja poliisit, jotka saivat mahdollisen raiskaajan kiinni lähistöltä.

Hänet nimettiin Wissanu Intaeksi, 29, Panat Nikomista. Hän sanoi tehneensä sen hetken mielijohteesta, se oli hänen ensimmäinen kerta.

Äiti Noi sanoi, että kun hän kuuli tyttärensä huutavan, hän luuli sitä ensin käärmeeksi.

Mutta pian hän tajusi, mitä oli tapahtunut, kun mies juoksi hänen ohitseen wc:ssä.

Hän varoitti naisia ​​menevästä yksin huoltoaseman wc-tiloihin.

Wissanu on Phan Thongin poliisin pidätettynä.

Lähde: Thai Rath

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/