Intialainen turisti, jonka intialainen kansalainen huijasi yöpyessään baarissa juoma- ja juomapullossa

Kävelykatu-

Intian kansalainen, joka oli jäänyt yli 724 päivää, ystävystyi Walking Streetillä toisen intialaisen kanssa, joi 5,350 XNUMX bahtia ja pakeni sitten pakottamalla toisen miehen maksamaan.

Intian kansalainen, jonka todettiin jääneen 724 päivää pidemmälle, Maninder Singh, 26, ja hänen 32-vuotias tyttöystävänsä Malika Throngream, 32, tapasivat intialaisen matkailijan samalta alueelta, Mr. Sahu Anupamin, 31. , viime yönä puolenyön aikoihin ja päätin mennä ulos yöksi kaupunkiin. Herra Anupam luuli tavanneensa uuden ystävän, mutta kävi ilmi, että herra Singhillä oli muita ajatuksia mielessään.

Yö meni kuitenkin nopeasti etelään, kun he kolme menivät suosittuun baariin Walking Streetillä. Singh kertoi herra Anupamille tuntevansa baarin omistajan, mitä hän ei tiennyt, ja että omistaja huolehtisi heistä ja antaisi heille alennuksen.

Heillä oli erilliset roskakorit, mutta herra Singh ja hänen tyttöystävänsä ajoivat noin tunnissa vaikuttavan 5,350 XNUMX bahtin baarin. Kun tuli aika maksaa lasku, herra Singh ja hänen tyttöystävänsä ilmoittivat aikovansa puhua hänen manageriystävänsä kanssa ja saada heille alennusta, koska herra Anupam oli niin vaikuttunut uudesta ystävästään, että hän tarjoutui maksamaan laskut, koska Mr. Singh väitti saavansa laskun seuraavassa tapahtumapaikassa.

Herra Anupam antoi herra Singhille 6000 bahtia annettavaksi väitetylle manageriystävälle laskun maksamiseksi.

Sen sijaan, että olisivat menneet keskustelemaan manageriystävälle, sekä herra Singh että hänen tyttöystävänsä pakenivat baarista 6000 bahtin kanssa väittäen menevänsä vessassa, jolloin köyhä herra Anupam joutui maksamaan laskun ja jäi 6000 bahtia vajaaksi.

Onneksi herra Anupam kieltäytyi olemasta uhri ja ilmoitti tapauksesta turistipoliisille. CCTV:n ja turistipoliisin nopea työ löysi pariskunnan röyhkeästi syömässä ravintolassa lähellä rikospaikkaa.

Singh ja hänen tyttöystävänsä pidätettiin ja heitä syytettiin. Singh karkotetaan, kun häntä syytetään juomasta ja rikoksesta. Suurin osa Anupamin rahoista saatiin takaisin.

Singh ei vastannut mihinkään kommenttipyyntöön. Anupam sanoi olevansa erittäin vaikuttunut Pattayan poliisin työstä ja että hän olisi jatkossa varovaisempi luottaen vieraisiin ihmisiin.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/