Thaimaan kuninkaallinen poliisi toteaa, että äänestys oli säännöllistä vaalien jälkeisten ongelmien varalta

Bangkok-

Poliisi eri puolilla maata nostaa syytteen 50 vaalilain rikkomisesta ja seuraa tilannetta äänestyksen jälkeen uusien ongelmien varalta.

Thaimaan kuninkaallisen poliisin turvallisuuden, rauhan ja järjestyksen koordinaatiokeskus on varuillaan pahantahtoisten ryhmien vuoksi, jotka synnyttävät vaalien jälkeistä kaaosta, kansallisen poliisin apulaistiedottaja eversti Krissana Pattanacharoen sanoi maanantaina.

Tutkinnan kohteena oleviin 50 tapaukseen sisältyy äänten ostaminen, äänestyslippujen tahallinen tuhoaminen ja alkoholin myynti äänestyksen aikana.

Krissana sanoi, että poliisi teki tiivistä yhteistyötä vaalilautakunnan kanssa varmistaakseen nopeat, avoimet ja oikeudenmukaiset tutkimukset.

Hän sanoi, että sekä 17. maaliskuuta pidetty ennakkoäänestys että sunnuntain vaalit sujuivat ilman väkivaltaa ja kansallisen poliisipäällikön Pol. Kenraali Chakthip Chaijinda oli kiittänyt riveisiä heidän hyvästä työstään äänestyspaikkojen yleisen järjestyksen ja turvallisuuden takaamisessa, liikenteen sujuvuuden helpottamisessa sekä vaaliurnioiden kuljetuksessa ja turvaamisessa.

Tiedusteluvirkailijat seurasivat nyt tilannetta ja tarkkailivat ihmisten toimintaa pahantahtoisten keskuudessa, hän lisäsi.

Tilaa
SOURCENation
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/