Banglamungin poliisi sai kiinni järjestäytyneen talonmurtojengin (video)

Banglamung-

Tänä aamuna kello 9 Banglamungin piiripoliisi, jota johtivat everstiluutnantti Chittip Parapuntakul, everstiluutnantti Nopadol Rattanapongkiat, everstiluutnantti Kanchit Thiancham ja kenraaliluutnantti Prayoon Thapthidhon ilmoittivat pidättäneensä viisi thaimaalaista miestä, joiden he kertovat. ovat Pattayan ja Banglamungin alueella toimiva järjestäytynyt talomurtojengi.

Thaimaalaiset miehet on nimetty herra Wirat (tai Rotta) Pradit, 25-vuotias, herra Woraphong (tai pähkinä), Phatai, 23-vuotias, herra Anon (tai Mee) Charoenplup, 27-vuotias, herra Khum. , 27 vuotias ja herra Kiattisak (tai F.) Ritthep, 23 vuotias.

Varkaat ryntäsivät koteihin, joissa omistaja ei ollut paikalla, ja murtautui niihin terästankolla. Poliisiviranomaiset kertoivat ryöstelleensä koteja alueella jo useita viikkoja ja CCTV oli auttanut poliisia tunnistamaan miehet.

Poliisi esitteli suuren kokoelman kelloja, amuletteja, elektronisia laitteita ja muita arvoesineitä, joita miesten syytetään varastamisesta paikallisista asunnoista.

Poliisi ei ole täysin tunnistanut kutakin järjestäytyneen jengin uhria ja pyytää alueen asukkaita soittamaan Banglamungin poliisiasemalle, jos he uskovat olevansa tämän jengin kohteena. 038-221-800-1, faksi. 038-221991 24 tuntia vuorokaudessa.

 

 

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/