45-vuotias thaimaalainen kuoli nyrkkitaistelun jälkeen Omani-turistin kanssa Soi Yen Sabaissa

Pattaya-

Ilmoitimme tästä tapauksesta ensimmäisen kerran eilen iltapäivällä, nyt meillä on lisätietoja tästä tarinasta. Video: Ruk Siam News.

Tappelu syttyi Soi Yen Sabaissa Pattayalla sen jälkeen, kun 45-vuotias thaimaalainen mies näki Omanin kansalaisen puhuvan tyttöystävänsä kanssa Sara Room -hotellin edessä.

Thaimaan miehen, nimeltään Ratchawee Chomsawek, kerrotaan kohtaavan tyttöystävänsä Orawanin, 34, joka sitten poistui paikalta noin kello 1. Hän oli kertonut hänelle, että omanilainen mies, jonka kanssa hän puhui, oli vain tuttava, mutta sanoi lehdistölle olevansa humalassa eikä kuunnellut.

Palattuaan myöhemmin hän löysi Ratchaween kasvot alaspäin kadulta ja hänen suustaan ​​tuli verta.

Lääkärit kutsuttiin ja Ratchaweelle annettiin elvytys ennen kuin hänet vietiin Muang Pattayan sairaalaan, jossa hänet julistettiin kuolleeksi.

Lääkäriviranomaiset sanoivat, että hän kuoli todennäköisesti murtumaan niskasta taisteltuaan Omanin kansalaisen kanssa, joka on tunnistettu vain Muneeriksi ja joka tekee yhteistyötä poliisin kanssa.

Muneer pidätettiin Sara-huoneen viidennen kerroksen huoneessa 54, jonka ulkopuolella tappelu oli tapahtunut.

Hän kertoi, että thaimaalainen oli tarttunut häneen kaulasta ja työntänyt häntä, ja siitä syntyi tappelu. Hän sanoi, että hän ei aloittanut tappelua ja yritti lieventää tilannetta, mutta herra Ratchawee ei rauhoittunut.

Taistelusta tuli kadulla käyty tappelu, jota useat sivulliset näkivät.

Pattayan poliisin everstiluutnantti Natthawat Ploenchit tutkii asiaa ja toivoo, että CCTV selvittää tapahtuneen.

Muneer on pidätettynä tätä kirjoittamishetkellä ja poliisin mukaan hän on täysin yhteistyöhaluinen tutkinnassa.

Tilaa
SOURCERak Siam, Sanook, Thaimaan Visa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/