Pattayan poliisi otti kiinni varkaan, joka vei käteistä ja omaisuutta pakistanilaisen turistin huoneesta

Pattaya-

Pattayan poliisi pidätti tänä aamuna 09. maaliskuuta 00 kello 21 Piyaphat Khaobutdeen, 2019-vuotiaan, jota syytettiin 23 3,000 bahtin käteisen varastamisesta pakistanilaiselta turistilta hänen huoneestaan ​​varhain aamulla. sama päivä.

Noin 2:00 tänä aamuna hra Kumar Ashook, 53, Pakistanista, lähestyi Walking Streetin poliisikoppia valittamalla.

Mr. Ashook kertoi, että hän toi neiti Khaobutdeen huoneeseensa, kun tämä lähestyi häntä tiellä ja sanoi tarvitsevansa yöpymispaikan. Herra Ashook, joka ilmoitti suostuvansa antamaan hänelle lepopaikan sydämensä ystävällisyydestä, vei hänet takaisin huoneeseensa. Hän eteni tuomaan hänet Wiz-hotelliin, Soi Thap Phraya 8, ja meni sen jälkeen kävelylle Walking Streetille.

Sitten herra Ashook huomasi, että housujen taskussa olevaa käteistä oli kadonnut 3,000 XNUMX bahtia. Hän kertoi poliisille, että oli odotettavissa, että tämä nuori nainen otti sen. Tämän jälkeen poliisi kutsui hänet tutkimaan ja nostamaan syytteen, minkä hän hyväksyi.

Poliisi onnistui nopeasti paikantamaan neiti Khaobutdeen, koska hotellin vastaanotto oli ottanut kopion hänen henkilötodistuksestaan. Hän myönsi ottaneensa käteistä turistien housujen taskusta ja häntä syytetään varkaudesta Thaimaan lain mukaan.

Mr. Ashook oli erittäin tyytyväinen poliisin nopeaan toimintaan ja kehui heitä siitä, että he saivat rikollisen nopeasti kiinni.

Pattayan poliisi, jota johti uusi poliisipäällikkö, antoi herra Ashookille kukkia ja pyysi kaupungin puolesta anteeksi huonoa kokemusta.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/