Pattaya Cityllä on uusi poliisipäällikkö!

Pattaya-

Liikenne- ja rikostentorjuntapoliisi tervehti uutta pomoaan kukilla Pattayan poliisiasemalla aiemmin tällä viikolla.

Pol. Eversti Prawit Chorsang otti 18. maaliskuuta Pol. Eversti Apichai Kroppech, joka nimettiin Nonthaburin maakunnan poliisin apulaispäälliköksi ja ylennettiin.

Apichai on ollut vakiohahmo Pattayalla jo reilun vuoden ajan, ja hänen on tunnustettu tehokkaan ja uskottavan poliisin johtamisesta sekä turistien ja paikallisen turvallisuuden varmistamisesta. Apichaiilla oli maine, että hän työskenteli uskomattomalla aikataululla ja oli näkyvissä ja läsnä melkein jokaisessa suuressa rikospaikassa ja -ongelmassa. Hänellä oli myös positiivinen maine turistien turvallisuuden varmistajana ja turisteja saalistavien rikollisten jäljittämisessä.

Prawit oli poliisipäällikkö kiistan repimässä Yalan maakunnassa ja on yksi 1,450 XNUMX Thaimaan kuninkaallisen poliisin parhaasta poliisista, jotka on muutettu uusiin tehtäviin tässä kuussa.

Prawit odottaa uutta rooliaan ja jatkaa sen varmistamista, että Pattaya on turvallinen turisteille ja paikallisille.

SOURCEDaily Mail, Pattaya-uutiset
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/