National Geographic tekee dokumenttia luolapelastustyöstä Thaimaassa

BANGKOK — Sen jälkeen kun sen adrenaliinia täynnä oleva työ voitti parhaan dokumentin Oscarin, National Geographic on aloittanut uuden elokuvan tuotannon ulkomaisista pelastussukelluksista, joiden vaarallinen operaatio pelasti 13 Chiang Rain luolaan loukkuun jäänyttä ihmistä.

"Thai Cave Rescue" on National Geographic Documentary Filmsin työn alla vangitakseen sankarillista yritystä, joka toi 12 jalkapalloilijaa ja heidän valmentajansa elossa Tham Luangin luolakompleksista.

Kevin Macdonaldin ohjaama dokumentti tähtää haastatteluihin paikallisten asukkaiden sekä brittiläisten luolasukeltajien Richard Stantonin, John Volanthenin ja muiden kanssa.
Dokumentin on määrä julkaista vuonna 2020 Disney+ -palvelussa, joka on Los Angelesissa sijaitseva tilausvideopalvelu.

"Tämä pelastustehtävä on enemmän kuin vain tarina toivosta, se on tarina ihmiskunnan kokoontumisesta yhteen", MacDonald sanoi. "Tämä elokuva edustaa täyden 360 asteen näkemystä kriisistä, kerrottuna odottamattomista näkökulmista ja kertomattomista tarinoista."

Macdonaldin filmografiaan kuuluu Oscar-palkittu dokumentti 1972 israelilaisen olympiaurheilijan murhasta vuonna 11 "One Day in September", historiallinen draama "The Last King of Scotland" ja "Whitney", 2018 Whitney Houston -dokumentti.

"Thai Cave Rescue" ei ole ensimmäinen eikä ainoa elokuva, joka palaa dramaattiseen, kahden viikon mittaiseen saagaan, joka paljastui luolassa ja sen ympäristössä viime vuonna.

Kotimaisen tuotantoyhtiön DeWarrenne Picturesin odotetaan tulevan ensimmäisenä ulos portista "The Cave" ("Nang Non"), kun taas Thaimaan viranomaiset sanoivat, että myös Netflixin alkuperäistä sarjaa kehitetään. Aiemmin tässä kuussa hallitus ilmoitti, että yhtiö, SK Global Entertainment, oli saanut elinikäiset yksinoikeudet hallita pääsyä useimpiin tarinan avainhenkilöihin, mukaan lukien pojat ja heidän valmentajansa.

The 13 Wild Boars ansaitsee noin 3 miljoonaa bahtia ilmoitetusta Netflix-tuotannosta.

Tilaa
SOURCEKhaosod
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/