Tapaa Thaimaan sotkuisin kauppa, joka on itse asiassa voittanut siitä palkintoja…. (Video)

http://video.sanook.com/player/1359689/

Lupa: Sanook News.

Kuvat: Sanook

Sanook kertoi, että Pohjois-Thaimaassa sijaitseva kauppa, jota on kutsuttu Thaimaan sotkuisimmaksi ja järjestäytyneimmäksi myymäläksi, pitää kiinni nimestään.

Kyseinen kauppa on "Manuphanit" -myymälä lähellä Surasin viisisuuntaista risteystä Phitsanuloken keskustassa.

Pari vuotta sitten se sai tunnustuksen ja Sanook palasi katsomaan, olivatko asiat parantuneet.

He eivät olleet.

Todistusliikkeen omistaja Aree Kengphanit, 56, oli edelleen ainoa, joka pystyi kertomaan, missä jokin oli.

Mutta ei hätää – paikalliset rakastavat myymälää, joka on toiminut kymmenen vuotta.

Tilaa
SOURCESanook
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/