Minivan kuljettaja palauttaa matkailijalle tuhansia bahtia laukussa

Japanilainen turisti videoitiin, kun hän kiitti häntä sydämellisesti  pakettiauton kuljettaja, Department of Land Transport (DLT) ja Pattayan matkailupoliisi.

Ryochi Mihashi, 46, oli matkustanut tila-autolla Rayongin linja-autoasemalta Etelä-Pattayaan.

Mutta hän jätti laukkunsa pakettiautoon – siinä oli 4,100 440 bahtia, 56,000 US XNUMX XNUMX jeniä, puhelin, muistikirja ja muita esineitä.

Tunnin sankari oli kuljettaja Somchai Bunsiri, joka luovutti laukun DLT:hen sunnuntaina.

Japanin suurlähetystön avulla DLT ja poliisit Mihashi-san jäljitettiin.

Videolla hän varmisti, että kaikki oli paikoillaan – se oli viimeiseen bahtiin asti.

Kun hymyilevä everstiluutnantti Piyapong Ensarn, Pattayan turistipoliisin päällikkö, katsoi iloista japanilaista turistia, vahvisti, että kaikki oli kunnossa.

Sitten hän sanoi rikkoutuneella englannin kielellä "hyvin, hyvin kiitos" kuljettajalle, DLT:lle ja poliisille.

Kaikki on hyvin.

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/