Maailman Ganja-päivänä 20. huhtikuuta Laem Chabangissa ei ole huumeita

Kaksi Ganjachon-verkkoryhmän edustajaa kävi eilen Laem Chabangin poliisilla hahmottelemassa ehdotuksiaan huhtikuussa järjestettävistä messuista, joiden odotetaan houkuttelevan jopa 3,000 XNUMX ihmistä.

Aaron Everley, 32, ja Chorkhwan Chorphaka, 33, vakuuttivat Laem Chabangin poliisipäällikkölle Pol Col Khamhaeng Kanthawongille, että kaikki olisi laillista.

He sanoivat, että "The Fifth Thailand Ganjachon" -kokouksessa maailman Ganja-päivän kunniaksi ei oteta huumeita tai hallussaan huumeita.

Tapahtuma – jonka odotetaan houkuttelevan 2,000 3,000–20 3119 ihmistä – pidetään XNUMX. huhtikuuta Runway XNUMX -markkinoilla lähellä Laem Chabangin lentokentän linkkiasemaa.

Netissä oli esitetty ehdotuksia, että kokoontuminen olisi vain tekosyy ihmisille kokoontua yhteen ja polttaa, ostaa ja myydä rikkaruohoa.

Chorkhwan sanoi, että ihmisiä tulisi kaikkialta maailmasta selittämään ganjan kasvattamisesta ja nykyisestä laillisesta asemasta. Kaikki olisi laillista ja ylivoimaista Thaimaan lakien mukaan.

Amsterdamin siemenasiantuntijat – maailman kolmen parhaan asiantuntijoiden joukossa – kertoisivat kokemuksistaan ​​ja selittäisivät nykyistä ganjan oikeudellista tilannetta kaikkialla maailmassa.

Tanskalaiset asiantuntijat järjestäisivät näyttelyn ja neuvovat marihuanan lääkealasta.

Lisäksi räpparit ja tuttu DJ tarjosivat musiikkia.

Turvatoimet varmistaisivat, ettei kenelläkään ole rikkaruohoja, hän sanoi.

Pol Col Khamhaeng sai heidän raporttinsa, mutta sanoi, että hänen upseerinsa olisivat paikalla samana päivänä varmistamassa, että kaikki oli niin kuin he olivat esittäneet.

Ganjachonilla – eilen poliisille menneiden ihmisten t-paidoissa – on 350,000 XNUMX seuraajaa eri puolilla maailmaa.

Nimi tarkoittaa karkeasti thai kielellä "Ganja People".

Tilaa
SOURCEDaily News
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/