Thaimaan poliisin mukaan Bali Hain lahdella poikansa hukuttanut Jordanian kansalaisen vaimo ei ollut osallisena

PATTAYA – Jordanialaista miestä syytetään oman taaperonsa murhasta sitomalla hänet rattaisiin ja pudottamalla hänet Pattayan lahteen, poliisi kertoi tällä viikolla. Kerroimme tästä aiemmin sosiaalisen median syötteissämme, kun siitä tuli uutinen tiistaina.

Maahanmuuttopäällikkö kenraaliluutnantti Surachate Hakparnin mukaan Wael Zureikat, 52, pidätettiin Suvarnabhumin kansainvälisellä lentokentällä yrittäessään poistua maasta tunteja sen jälkeen, kun hänen 18 kuukautta vanha poikansa löydettiin kuolleena maanantai-iltana.

Paikallinen pikaveneen kapteeni löysi pojan ruumiin. Poika oli edelleen kiinnitettynä rattaisiin ja kellui vedessä lähellä Bali Hai -laituria Pattayalla. Poliisin mukaan mies oli kuollut ainakin kaksi päivää. Kalastaja kertoi, että hän luuli ensin poikaa nukkena, kunnes hän tuli lähemmäksi ja näki karmean totuuden.

Pattayan poliisipäällikkö eversti Apichai Krobphec sanoi, että Zureikat tunnusti tappaneensa poikansa myöhään perjantai-iltana työntämällä rattaat pois laiturilta. Poliisi esitteli uudelleen myöhään tiistaiaamuna Zureikatin kanssa, kun hän myönsi täysin murhan.

Surachate sanoi, että Zureikat halusi kostaa 24-vuotiaalle vaimolleen sen jälkeen, kun he joutuivat väkivaltaiseen riitaan taloudellisesta tilanteestaan ​​lomalla siellä ja koska hän ei halunnut saada lapsia. Häntä syytetään murhasta. Hra Zureikat sanoi haastattelussa Pattayan poliisiasemalla, että julkaisimme sosiaalisen median syötteissämme, että hän tunsi olevansa uhri ja ettei hänellä ollut katumusta teoistaan. Hän sanoi, ettei hän koskaan halunnut lapsia ja että hän oli stressaantunut isänä olemisesta.

Surachate sanoi, että vaimo, jota ei ole tunnistettu, oli edelleen shokissa kuultuaan poikansa kuolemasta, eikä hän silti voinut antaa lausuntoa. Hän on tällä hetkellä sairaanhoidossa paikallisessa sairaalassa, hän lisäsi ja suree.

Surachate, joka tunnetaan nimellä Big Joke Thaimaassa, totesi myös, että herra Zureikat kohtaa Thaimaan lain täyden voiman ja että Thaimaan tuomioistuimet päättävät hänen kohtalostaan.

Tapaus on aiheuttanut järkytystä ja raivoa sosiaalisessa mediassa, ja monet käyttäjät toivovat, että herra Zureikat joutuu kuolemantuomioon teoistaan.

SOURCERak Siam, Nation, Thaimaan viisumi, Pattaya News
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/