Pattayan poliisi pysäytti ryhmän paikallisia moottoripyöräilyteini-ikäisiä, ottaa polkupyöriä pakokaasusääntöjen rikkomisesta (video)

Jomtien-

Pattayan poliisi ryhtyi toimenpiteisiin tänä aamuna 14. maaliskuuta 2019 kello 4 paikallisten asukkaiden toistuvien valitusten jälkeen, jotka koskivat teini-ikäisiä, jotka kilpailevat polkupyörillään kovaäänisten pakoputkien kanssa kaduilla varhain aamulla.

Pattayan poliisi pysäytti ryhmän nuoria Jomtienin alueella havaittuaan ajavan suurella nopeudella erittäin äänekkäillä pakoputkilla. Asukkaat olivat valittaneet useiden viikkojen ajan, että ryhmät pitivät heidät hereillä öisin melun takia.

Viranomaiset kuulustelivat teini-ikäisiä ja havaitsivat pyöriä, joiden vahvistettiin rikkovan lakia lisävarusteiden ja laittomien pakoputkien osalta.

Poliisi on takavarikoinut pyörät ja veloittaa teini-ikäisiltä laskun tarvittavien muutosten tekemisestä, jotta pyörät palautettaisiin lainmukaisiksi. Heiltä veloitetaan myös pyörien säilytys tänä aikana.

Thaimaan sosiaalisessa mediassa kysyttiin, missä teini-ikäisten vanhemmat olivat ja miksi heidän annettiin kilpailla kaupungin kaduilla kello 4 kouluiltana.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/