Apulaispormestari vaatii kulkukoirien poistamista Jomtien Beachiltä, ​​Soi Dog Foundation antaa virallisen vastauksen

Seuraava on Phuketissa sijaitsevan Soi Dog Foundation -säätiön lehdistötiedote, joka julkaistiin, koska apulaispormestari ilmoitti viime viikolla, että kaupunki halusi poistaa kaikki kulkukoirat Jomtien Beachin alueelta ja sijoittaa ne suojille. Tämä on julkaistu säätiön luvalla. Sisältyvät näkymät ovat heidän:

PHUKET, Thaimaa, 13. maaliskuuta 2019: Suuri eläinten hyvinvointia edistävä hyväntekeväisyysjärjestö Soi Dog Foundation (Soi Dog) on ​​vaatinut Pattayan apulaispormestaria Manote Nongyaita kumoamaan hänen antamansa käskyn kerätä kulkukoiria lomakaupungin Jomtien Beachille ja heitä koirat paikalliseen puntaan.

Phuketissa toimiva Soi Dog väittää, että koirien takavarikointi tuomitsee eläimet usein julmaan elinkautiseen vankeusrangaistukseen, mutta se ei myöskään yksinkertaisesti ole tehokasta pitkällä aikavälillä.
Soi Dogin perustaja John Dalley sanoi tänään: "Olemme samaa mieltä siitä, että koirat, jotka ovat vaaraksi ihmisille, erityisesti lapsille, tulisi poistaa.

”Olemme myös samaa mieltä apulaiskaupunginjohtajan kanssa siitä, että katukiirien sterilointi ja rokottaminen on erinomainen toimintatapa, ja tätä tarkoitusta varten Soi Dog rahoittaa tällä hetkellä 200 naaraskoiran sterilointia kuukaudessa Pattayalla, joista yli 1500 on nyt steriloitu.

"Mutta koirien takavarikointi ei toimi. Vaikka saattaa vaikuttaa siltä, ​​että yhteisen kierroksen tuloksena on "kadut raivattu, työ on tehty", se on virheellinen käsitys.
"On mahdotonta kerätä jokaista koiraa tietyllä alueella. Ne, joita ei saada kiinni, sekä koirat kierroksen kohteena olevaa aluetta ympäröiviltä kaduilta asuttavat nopeasti uudelleen rannan tyhjät kadut.

”Ilman kilpailua ravintolähteistä (useimmiten roskakorit), ne lisääntyvät nopeasti. Noin vuoden sisällä Jomtien Beachin katukoirien määrä on taas samassa asemassa kuin se oli ennen kierrosta.

Sillä välin, Mr. Dalley huomautti, kunnan on ruokittava ja huolehdittava satoja koiria, jotka kerättiin ja jotka jatkavat elämäänsä punnassa, mahdollisesti vuosia.

"Onko kunnalla tähän budjettia?" hän kysyi.

"Vai tulemmeko näkemään saman tilanteen kuin olemme nähneet liian usein ennenkin, jossa koirien puntojen rahoituksen puute johtaa siihen, että koirat ovat aliravittuja tai kärsivät ja kuolevat, koska lääkkeisiin tai eläinhoitoihin ei ole rahaa?"

Soi Dog on pitkään väittänyt, että ainoa ratkaisu katukiirapopulaatioiden vähentämiseen on menetelmä, joka tunnetaan nimellä Catch Neuter, Vaccinate and Release (CNVR), jossa koirat pyydetään, steriloidaan ja rokotetaan ja sitten – mikä tärkeintä – vapautetaan takaisin alueelle, jolta he ovat tulleet, missä ne estävät muita koiria siirtymästä alueelleen ja samalla kuolevat vähitellen vanhuuteen tai muihin luonnollisiin syihin.

"Olemme osoittaneet Phuketissa, että tämä toimii", Mr. Dalley sanoi. ”Kun aloitimme, noin 15 vuotta sitten, saarella oli arviolta 80,000 7,000 katukoiraa. Nyt heitä on noin XNUMX XNUMX, ja he ovat terveitä ja lähes aina ystävällisiä.

Hän viittasi myös ratkaisun toiseen näkökohtaan, joka olisi Pattayan kunnan edun mukainen ja sen kykyjen mukainen: parempi jätehuolto.

"Se, että viranomaiset näkevät ongelman liian monissa koirissa, kertoo minulle, että roskia ei käsitellä tehokkaasti. Katukoirat elävät lähes kokonaan roskista. Jos he eivät löydä ruokaa, he menevät muualle. Ei roskia, ei katukoiria. Työ on tehty."

 

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/