Australian/Skotlannin kansa hyökkäsi 71-vuotiaan baariasiakkaan puoleen pyytämättä pullolla takaapäin, pidätettiin

Paikallinen yrittäjä jakoi sosiaalisessa mediassa seuraavan videon, jossa Australian kansalainen, 48-vuotias Alan William Toner, väitetysti ei-toivottua hyökkäystä lasiolutpullolla vanhempaa asiakasta vastaan ​​suositussa baarissa vuonna XNUMX. Keski-Pattaya.

Tonerin passin mukaan hän syntyi alun perin Glasgow'ssa Skotlannissa, mutta on nyt Australian kansalainen.

Tonerin väitettiin hyökänneen uhrin kimppuun ilman provosointia takaapäin ilman varoitusta, eikä hän kyennyt puolustautumaan. Video näyttää vahvistavan tämän.

Tilannetta tuntevat Paikalliset yrittäjät kommentoivat sosiaalisessa mediassa, että uhri oli 71-vuotias paikallinen ulkomaalainen eikä ollut tehnyt mitään yllyttämään hyökkäystä. Todettiin, että uhri oli istunut yksin ja juonut olutta eikä ollut puhunut kenenkään kanssa ja oli juuri tarkastanut roskakorinsa ja poistumassa, kun herra Toner hyökkäsi hänen kimppuunsa takaa varoittamatta.

Poliisi pitää herra Toneria tällä hetkellä oikeudenkäynnissä paikallisessa vankilassa. Hyökkäys tapahtui 11. helmikuuta 2019, mutta video on juuri äskettäin julkaissut sosiaaliseen mediaan paikallisilta baarinomistajilta osoittaakseen, että herra Toner oli syyllinen tekoihinsa.

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/