Mystery Foreigner löydettiin riippuvana vapaalta metsäalueelta Pratumnakin kukkulalla

Pattayan poliisi kutsuttiin tämän viikon maanantaina, kuten uutisoimme sosiaalisen median syötteistämme, kun paikallinen mies löysi tuntemattoman ulkomaalaisen hirtettynä puuhun vapaalta tontilta Pratumnakin kukkulalla.

Oikeuslääkärit ja Sawang Boriboonin pelastussäätiö liittyivät poliiseihin piikkilangalla ympäröityllä jätealueella.

Sieltä he löysivät 35-40-vuotiaan valkoisen miehen, jonka virkamiehet arvioivat.

Mies oli kiinnitetty viisi metriä korkeaan oksaan kaulassa kolme metriä pitkällä vihreällä narulla. Mies löydettiin polviltaan.

Hänellä oli pieni verinen vamma oikeaan reisiensä, jonka uskottiin aiheutuneen kosketuksesta oksaan.

Ei ollut merkkejä tappelusta tai muista vammoista, ja hänen uskottiin olleen kuolleena kaksi päivää.

Vartalossa ei ollut henkilötodistusta, joka oli puettu mustavalkoisiin vaatteisiin, valkoisiin kenkiin ja mustaan ​​lippikseen.

Poliisi sanoi, että se näyttää itsemurhalta – ruumis on lähetetty ruumiinavaukseen.

Ruumiin löysi eräs yleisön jäsen, joka meni tontille helpottamaan itseään ja huomasi pahan hajun.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/