Thaimaa kaksinkertaistaa vapauksen täytäntöönpanon, tekee ratsioita ja muistuttaa matkailijoita siitä, että se on lainvastaista

Bangkok-

Samalla kun uusi höyrystys- ja e-savukkeiden lobbausryhmä painostaa hallitusta tarkistamaan höyrystystä ja sähkötupakkatuotteita koskevia lakeja, poliisi on alkanut kohdistaa lisää tukahduttamista höyryihin liittyvien tuotteiden myyntiin.

Kuusitoista thaimaalaista ja kaksi burmalaista miestä on pidätetty Bangkokissa sähkösavukkeiden, nikotiinilaturien ja baraku-tupakkatuotteiden myymisestä.

Pol-kenraaliluutnantti Surachate Hakparn tietotekniikan rikosten torjunnan toimintaryhmän apulaispäällikkönä kertoi toimittajille, että pidätykset tehtiin useilla yömarkkinoilla viime yönä 3. maaliskuuta 2019.

Laittomia sähkösavukkeita ja vesipiippuja myyneen 21 kaupassa havaittiin, ja 18 ihmistä pidätettiin.

Poliisi takavarikoi 81 sähkösavukelaitetta, 1,127 777 pulloa sähkösavukkeiden kemikaaleja sekä XNUMX shishaa ja muita laittomia esineitä.

Operaatio seurasi 28. helmikuuta Klong Thomin markkinoille tehtyä ratsiaa, jossa kolme thaimaalaista ja kaksi laolaista pidätettiin samanlaisten varusteiden myymisestä.

Thaimaan viranomaiset muistuttivat turisteja ja paikallisia, että tämä on edelleen lain vastaista ja sakot ja täytäntöönpano voivat olla erittäin, erittäin korkeita.

Sosiaalisen median käyttäjät uskovat, että ratsiat johtuivat kansainvälisestä lehdistöstä, jonka aiheutti ranskalainen nainen, joka valitti väitteistä, että hänet karkotettiin, kun hän kieltäytyi maksamasta 40,000 XNUMX bahtin lahjuksia, koska hän jäi kiinni höyrystämisestä Thaimaassa. Thaimaan poliisin mukaan nainen oli väärässä, ja useat merkit ja lait sekä suurlähetystön varoitukset kertovat, että höyrystäminen on lain vastaista ja että väittäminen lain tietämättömyydestä ei ole tekosyy.

 

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/