Vaalien odotetaan tuovan viinamyyntikiellon tässä kuussa

Ei alkoholia ja alkoholittoman alueen vektorikyltit. Symboli kielletty alkoholismi ja viina, kielto- ja lopetuskuvakkeet

Thaimaa-

Kuten Thairath ja muut thaimaalaiset medialähteet raportoivat, Thaimaan vaalilautakunta on virallisesti todennut, että viinakieltojen pitäisi (ja todennäköisesti ovat) voimassa vaalipäivinä, mukaan lukien ennakkoäänestykset 16. ja 17. maaliskuuta 2019.

Thaimaan lain mukaan alkoholin myynti on kielletty vaalien aikana. Vaalilautakunta on ilmoittanut kannattavansa tätä lakia ja että on lähes varmaa, että alkoholin myynti kielletään klo 6-00 6.-00. sekä 16.-17. maaliskuuta.

Toistaiseksi ei tiedetä, sallivatko baarit, gogot ja ravintolat myydä viinaa ennen ja jälkeen näitä aikoja, ja riippuu paikallisista viranomaisista ja virastoista.

Jos tämä on tehokasta, se tarkoittaa, että suosittu St. Patricks -päivä on kuiva päivä Pattayassa.

Irlantilainen Pattayan yhdistys on vahvistanut, että vuotuinen paraati järjestetään normaalisti 17. päivänä Beach Roadilla ja kutsuu turisteja ja paikallisia osallistumaan mahdollisesta viinakiellosta huolimatta.

Jos kielto on tehokas, se koskee Thaimaan kansalaisten lisäksi myös turisteja. Aikaisempina vuosina kielto ei koskenut hotelleja tai ravintoloita, mutta rajoituksia on tiukennettu viime vuosina.

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/