Lähes 500 pidätettiin operaatio X-Ray torstaina maan laajuisten ratsioiden jälkeen.

Yli 400 ulkomaalaista ja 79 thaimaalaista, joiden epäillään osallistuneen maahanmuuttorikoksiin, pidätettiin torstaina Thaimaassa tehtyjen ratsioiden jälkeen.

Maahanmuuttopoliisiviraston apulaispäällikkö kenraalimajuri Itthipol Itthisarnronnachai kertoi perjantaina Bangkokissa pidetyssä lehdistötilaisuudessa, että Thaimaan viranomaiset suorittivat samanaikaisia ​​etsintöjä 227 paikassa.

Pidätetyistä 417 ulkomaalaisesta – enimmäkseen Myanmarista, Laosista ja Kambodžasta – 248:aa syytettiin "laittomasta maahantulosta Thaimaahan", kun taas 16 muuta Kambodžasta, Laosista ja Intiasta syytettiin "viisumin ylittämisestä". Toista 153:ta syytettiin siirtolaistyöllisyyden hallintaa koskevan kuninkaallisen asetuksen tai muiden asiaan liittyvien maahanmuuttoon liittyvien maksujen rikkomisesta.

Hänen mukaansa pidätettiin myös noin 79 thaimaalaista, joiden epäillään piilottaneen laittomia ulkomaalaisia ​​tai eivät ilmoittaneet viranomaisille heidän tiloissaan oleskelevista ulkomaalaisista 24 tunnin kuluessa.

Tämä oli 45. maahanmuuton tukahduttaminen, jolloin etsittyjen paikkojen kokonaismäärä oli yli 6,000 7,910 valtakunnallisesti, ja niissä pidätettiin yhteensä XNUMX XNUMX rikoksentekijää.

Samaan aikaan maahanmuuttopoliisi ja siihen liittyvät viranomaiset pidättivät torstaina neljä kiinalaista miestä, joiden väitettiin työskennelleet öljykenttäpalveluyrityksessä Tambon Bo Rangissa Phetchabunin Wichien Burin alueella ilman työlupia.

Neljä Kiinan kansalaista tunnistettiin: Jiang Yongbao, 45, Wang Kupeng, 35, Gao Liming, 30, ja Gao Zhidong, 36.

Lähde: The Nation

Tilaa
SOURCENation
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/