Legend Siam Cultural Amusement Park avataan Pattayassa ennen vuoden loppua

Uusi matkailukohde, joka korostaa muinaisen Siamin kulttuuria, avataan Pattayalle vuoden loppuun mennessä.

Legend Siam sijaitsee 264 railla lähellä Nong Noochin trooppista puutarhaa Sukhumvit Roadilla. Se on jaettu 164 rain huvipuistoon ja 100 rain kiinteistökehitysprojektiin.
Nusa Legend Siam Co.:n toimitusjohtajan Witsanu Thepcharoenin kanssa elokuvatähdet Pope Thanawat, Bella Ranee, Mario Maoroe, Mint Chalida, Toey Pongsakorn ja Prang Kannaran liittyivät avajaisilmoituksessa 22. helmikuuta.

Thaimaan kulttuuriteemapuistossa on kolme vyöhykettä, jotka kaikki keskittyvät elämään Thaimaassa, kun se tunnettiin vielä nimellä Siam.

Siam Zone esittelee Siamin sivilisaatiota ja sen vauras menneisyyttä nykyaikaisen Thaimaan maatalouden kautta. Araya Thai -alue on temppelimessu, joka esittelee siamilaisten elämäntapoja, perinteitä ja kulttuuria, kuten temppelimessut, kelluvat markkinat, maanviljelijämarkkinat, kulttuuriesityksiä ja paljon muuta.

Phum Pandin Zone kertoo uudelleen historiallisia tarinoita Bangrachanin rohkeista ihmisistä ja niistä, jotka seuraavat HM:n edesmenneen kuningas Rama IX:n "riittävyystalouden" filosofiaa.

SOURCEhttps://www.pattayamail.com/business/legend-siam-cultural-park-to-open-in-pattaya-by-year-end-247658
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/