Go-Jek-moottoripyöräajon jakopalvelu lanseerataan Thaimaassa nimellä GET Taxi

Indonesialainen kyytipalvelusovellus Go-Jek aloitti virallisesti toimintansa Thaimaassa keskiviikkona osana laajentumistaan ​​Kaakkois-Aasiaan.

Tuotenimellä GET Go-Jek tekee yhteistyötä thaimaalaisen tiimin kanssa, jota johtaa toimitusjohtaja Pinya Nittayakasetwat. Siirto on samanlainen kuin Go-Jekin laajentuminen Vietnamiin viime vuonna Go-Vietin kanssa, joka oli sen ensimmäinen läsnäolo Indonesian ulkopuolella.

"Olimme vaikuttuneita siitä, kuinka Go-Jek vaikutti indonesialaisten elämään, joten haluamme tuoda saman vaikutuksen Thaimaahan", Pinya kertoi lehdistölle GET:n julkaisun aikana Bangkokissa.

Hän sanoi, että Go-Jek tuki GET:n rahoitusta ja teknologiaa, kun taas hänen yrityksensä tarjosi kasvuun tarvittavaa paikallistietoa. Hän ei kuitenkaan suostunut kertomaan, kuinka paljon Go-Jek oli sijoittanut GET:hen.

Go-Jek Nadiem Makarimin perustaja ja toimitusjohtaja sanoi, että laajentuminen Thaimaahan oli loistava mahdollisuus Indonesian palvelulle, sillä molemmilla mailla oli samanlaisia ​​piirteitä.

"Thailaiset käyttävät moottoripyöriä liikkumiseen aivan kuten me Indonesiassa", hän sanoi. "Meillä on myös samanlainen intohimo ruokaan, joten uskomme, että [laajentuminen] Thaimaahan on meille loistava mahdollisuus."

Tällä hetkellä thaimaalainen kyytisovellus tarjoaa asiakkailleen kolme palvelua: moottoripyörätaksit, ruoan toimitus ja pikakuriiripalvelut. Se on myös suorittanut 2 miljoonaa tapahtumaa ja sillä on 10,000 41 lisensoitua kuljettajaa XNUMX Bangkokin alueella.

Pinya lisäsi, että sovellus tarjoaisi GET pay -nimisen maksujärjestelmän, joka mahdollistaisi käteisvapaan maksun "hyvin pian".

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/