Charity Classic Car Show alkaa huomenna 2. maaliskuuta Asia-hotellissa

PATTAYA: – Moottoriajon harrastajat toivovat jälleen kerättävänsä satoja tuhansia bahteja vähävaraisille lapsille, kun Pattaya Classic Car Show avautuu Asia Hotelissa lauantaina 2. maaliskuuta klo XNUMX.

Myös 50 klassisen auton paraati vierii Pattayalla lauantaina klo 4. He matkustavat ympäri kaupunkia, mukaan lukien Beach Road.

2. maaliskuuta nähdään myös lavaesityksiä ja hyväntekeväisyystoimintaa hotellissa sinä iltana klo 7 alkaen.

Nykyinen pormestarin neuvonantaja Rattanachai Sutidechanai sanoi 19. helmikuuta, että esitys hyödyttäisi Human Help Network Foundationia (Thaimaa), joka ylläpitää lastensuojelu- ja kehityskeskusta, Drop-In Centeriä ja ASEANin koulutuskeskusta.

Ensimmäinen Classic Car Show maaliskuussa 2017 keräsi hyväntekeväisyyssäätiölle 400,000 XNUMX bahtia.

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/