23 kiinalaista turistia kuljettava kiertoajelubussi syttyy tuleen moottoritiellä ajettaessa, kuljettajan nopea reagointi ja laupias samarialainen eivät aiheuta henkilövahinkoja

Pattaya-
Tänä iltana kello 730 kiertoajelubussi, jossa oli 23 kiinalaista turistia, syttyi tuleen matkustaessaan valtatiellä lähellä Ocean Marina Yacht Clubia.

Toinen bussin takana ollut kuljettaja, 30-vuotias thaimaalainen mies, huomasi tulipalon ja kiinnitti linja-autonkuljettajan huomion jatkamalla äänitorven pitämistä ja ajamalla bussin vieressä, kunnes bussi pysähtyi.

Linja-autonkuljettaja ja laupias samarialainen auttoivat saamaan turistit turvaan, kun palomiehiä ja pelastustyöntekijöitä kutsuttiin paikalle.

Laupiavan samarialaisen nopean työn ja nopeasti reagoivan kuljettajan ansiosta kukaan ei loukkaantunut.


Ravistelut, mutta turvassa olleet turistit haettiin toisen saman yrityksen kiertoajelubussilla ja poliisi tutkii tapahtuman syytä. Scanian ja ATS Travelin operoima yritys tekee myös oman tutkimuksensa lehdistölle kertomana.

 

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/