Laolainen mies löydettiin kuolleena huoneestaan ​​Chonburista kymmenien viinipullojen ja energiajuomien kanssa.

Laolaisen työntekijän turvonnut ruumis löydettiin hänen vuokrahuoneestaan ​​maanantaina, kun hän ei ollut saapunut töihin kahteen päivään, poliisi kertoi.

Muang Chon Burin poliisiasemalle ilmoitettiin klo 10.30, että 35-vuotiaan Noin ruumis oli löydetty BK:n täysihoitolasta Moo 2 -kylässä Tambon Bang Saissa.

Noi työskenteli kalakärryjen portterina Chon Buri Marketissa.

Majatalon johtaja Wut Songsod, 37, sanoi tarkastaneensa huoneen ja löytänyt ruumiin sen jälkeen, kun Noin työnantaja oli ilmoittanut laosilaisen poissaolosta töistä kahden viime päivän aikana.

Poliisi löysi Wutin huoneesta monia tyhjiä pulloja halpoja valkoviiniä ja energiajuomia.

Ruumis lähetettiin ruumiinavaukseen paikalliseen sairaalaan, mutta hänen epäillään juoneen itsensä kuoliaaksi.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/