Väitetty humalainen ulkomaalainen törmäsi moottoripyörien riviin, loukkaantui vakavasti useita turisteja ja sivullisia Beach Roadilla (Video)

Monet ihmiset ovat nyt toipumassa sairaalassa, kun auto törmäsi moottoripyörien riviin pysäköitynä Pattaya Beach Roadin varrella. Tapaus sattui noin kello 11 tänä aamuna 26.

Videomateriaalilla näkyy pahoin vaurioitunut musta Toyota Fortuner, joka oli törmännyt pysäköityihin moottoripyöriin.

Ajoneuvoa kuljetti ulkomaalainen, jonka kerrottiin olevan englantilainen ja yli nelikymppinen, joka näytti poliisin ja silminnäkijöiden mukaan olevan päihtynyt. Silminnäkijöiden mukaan autoa ajettiin vaarallisen suurella nopeudella, kun nimeämätön kuljettaja menetti hallinnan ja törmäsi turistiryhmään ja thaimaalaisiin moottoripyörien rivissä.

Onnettomuus tapahtui Soi 13/3:n edessä lähellä Baywalkia turistien tehdessä ostoksia ja kävellessä jalkakäytävällä.

Loukkaantuneita, joita ei toistaiseksi ole lehdistölle nimetty, ovat 61-vuotias ulkomaalainen nainen, 45-vuotias thaimaalainen mies ja ulkomaalainen, noin 65-vuotias mies. Useat muut sivulliset loukkaantuivat lievästi. Yhteensä viisitoista moottoripyörää ja useita ajoneuvoja vaurioitui, kun kuljettaja menetti hallinnan.

 

Pattayan poliisi otti kuljettajan kiinni ja hänet tuotiin poliisiasemalle verikokeen ja todennäköisesti monien syytteiden vuoksi. Loukkaantuneet ovat paikallisissa sairaaloissa toipumassa vammoistaan. Kuljettaja ei loukkaantunut.

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/