Taapero, jonka äiti on pyörtynyt humalassa Jomtien Family Martin edessä, aiheuttaa huolta sosiaalisessa mediassa

Jomtien-

A picture of a toddler with her drunk mother caused widespread comment on social media.

The child was pictured with the mother in Jomtien outside a mini-mart. The mother was passed out drunk in front of the store and had been there for some time.

Local  officers took the woman and her child in and when she had sobered up later took her home.

However, the post on their Facebook page sent a storm of adverse comment towards the mother.

Some offered to adopt the child while others wondered why people who can’t look after children properly have them in the first place.

Officials say they are continuing to look into the family situation of the mother and the child.

SOURCEThairath/Thaivisa
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/