Taapero, jonka äiti on pyörtynyt humalassa Jomtien Family Martin edessä, aiheuttaa huolta sosiaalisessa mediassa

Jomtien-

Kuva taaperosta humalassa äitinsä kanssa herätti laajaa kommentointia sosiaalisessa mediassa.

Lapsi kuvattiin äidin kanssa Jomtienissa minimyymälän ulkopuolella. Äiti pyörtyi humalassa kaupan edessä ja oli ollut siellä jonkin aikaa.

Paikalliset poliisit veivät naisen ja hänen lapsensa sisään ja kun hän oli raittiintunut, veivät hänet myöhemmin kotiin.

Viesti heidän Facebook-sivullaan lähetti kuitenkin myrskyn kielteisiä kommentteja äitiä kohtaan.

Jotkut tarjoutuivat adoptoimaan lapsen, kun taas toiset ihmettelivät, miksi ihmiset, jotka eivät pysty hoitamaan lapsia kunnolla, hankkivat lapset ylipäätään.

Viranomaiset kertovat jatkavansa äidin ja lapsen perhetilanteen selvittämistä.

SOURCEThairath/Thaivisa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/