Thaimaan turistien kokonaismäärä kasvoi tammikuussa lähes 5 % edellisvuodesta, kiinalaiset 10 %

[BANGKOK] Thaimaassa turistien määrä lisääntyi tammikuussa 4.91 prosenttia vuodentakaiseen verrattuna, kun joulukuussa kasvu oli 7.7 prosenttia, matkailuministeriö kertoi perjantaina.

3.72 miljoonaa turistia käytti tammikuussa 196 miljardia bahtia (8.46 miljardia Singaporen dollaria), mikä on 2.4 prosenttia enemmän kuin vuotta aiemmin.

Thaimaan suurimmasta turistilähteestä Kiinasta saapuvat vierailijat kasvoivat tammikuussa 10.29 prosenttia vuotta aiemmasta.

Ulkomaisten matkailijoiden tulot muodostavat noin 12 prosenttia Thaimaan bruttokansantuotteesta.

Thaimaa on keskittynyt Kiinan matkailumarkkinoiden takaisin saamiseen vuodesta toiseen sen jälkeen, kun useat tapahtumat, mukaan lukien monia turisteja tappanut veneen uppoaminen, vaurioittivat Thaimaahan saapuneiden kiinalaisten vierailijoiden määrää. Turistien kasvu vuositasolla on varmasti hyvä uutinen Thaimaalle, kun viranomaiset keskittyivät saamaan takaisin kiinalaisten turistien luottamuksen ja toivottamaan heidät tervetulleiksi takaisin maahan.

 

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/