Pattayan kaupungin viranomaiset muistuttavat ystävällisesti: Uusien tupakointilakien myötä tupakointi bahtibusseissa on lainvastaista, ja sakkoja voi saada jopa 5000 bahtia.

PATTAYA: – Pattayan viranomaiset varoittivat joukkoliikenteen käyttäjiä, että tupakointi ajoneuvoissa tai terminaaleissa tai niiden lähellä on kielletty uudella tupakointilailla.

Wilaiwan Phulunglua, huumeehkäisy- ja kuntoutusosaston päällikkö ja sairaanhoitaja Naanya Jantaraakard kertoivat Soi Khopai -yhteisön asukkaille 11. helmikuuta, että päivitetty laki koskee bahtibusseja, takseja, tila-autoja, junia, veneitä ja jopa moottoripyörätakseja.

Lisäksi tupakointi on kielletty viiden metrin etäisyydellä bussipysäkeistä, taksipysäkeistä, linja-auto- ja junaterminaaleista ja satamista.

Marraskuussa julkistetut vuoden 2017 tupakkavalvontalakiin ja vuoden 2018 kansanterveysministeriön direktiiviin tehdyt muutokset laajentavat valtion virastoissa ja valtionyrityksissä olevat tupakointialueet viiteen metriin.

Kielletyissä tiloissa sytyttämisestä kiinni jääneitä uhkaa jopa 5,000 XNUMX bahtin sakko. Varoitukset annetaan ensin.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/