16-vuotias lukiolainen pelastaa moottoripyöräonnettomuudessa loukkaantuneen 68-vuotiaan miehen hengen (Video)

Pattaya-

5. helmikuuta 30 kello 20 2019-vuotias thaimaalainen herra Amnuay Rittidet törmäsi autoon ajaessaan moottoripyöräänsä Threppasit Roadilla. Mr. Rittidet sai vakavia päävammoja sekä useita hankausta.

Paikallinen lukiolainen, 16-vuotias Mr. Chiraphon Madeua, Phothisamphan Pittayakan -koulun oppilas, näki onnettomuuden ajaessaan kotiin koulusta ja pysähtyi antamaan apua.

Hän kertoi, että tuntemattoman ulkomaalaisen kuljettama auto törmäsi iäkkääseen mieheen ja kaatui tämän moottoripyörältä. Jäi epäselväksi, kenen syy onnettomuus oli, mutta ulkomaalainen oli yhteistyökykyinen poliisin kanssa.

Herra Madeua, joka kävi äskettäin lääkintäapututkimuksissa koulussa, päätti pysähtyä välittömästi ja auttaa.

Lääketieteellisen koulutuksensa avulla hän onnistui hoitamaan loukkaantunutta miestä, kunnes paikallisen pelastussäätiön ammattipelastajat saapuivat viemään Rittidetin paikalliseen sairaalaan.

Poliisi tutkii onnettomuuspaikalla valvontakameraa selvittääkseen onnettomuuden syyn ja löytääkseen auton kuljettajan.

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/