Thaimaa isännöi Miss World -kilpailua tänä talvena ensimmäistä kertaa

MANILA – Kuukausia Miss Universe 2018 -tapahtuman jälkeen Thaimaa toimii jälleen kansainvälisen kilpailun paikkana.

Tiistaina Miss World piti lehdistötilaisuuden Bangkokissa ilmoittaakseen virallisesti Thaimaan vuoden 2019 kilpailun isäntänä.

Hallitseva Miss World Meksikolainen Vanessa Ponce de Leon ja hänen mantereiden kuningattarensa kuvattiin myös perinteisissä thai-mekoissa.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun Miss World järjestetään Thaimaassa.

Valtuuskuntien on määrä saapua 130 maasta marraskuussa, ja kruunajaisilta järjestetään joulukuussa.

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/