Pattayan poliisipäällikkö on luvannut heittää kirjan kahdelle videolle jääneelle ulkomaalaiselle, jotka ajoivat holtittomasti Pattayan Jomtienin alueella.

Pattayan poliisipäällikkö on luvannut heittää kirjan kahdelle videolle jääneelle ulkomaalaiselle, jotka ajavat holtittomasti Pattayan Jomtienin alueella.

Sosiaalisessa mediassa laajalti katseltu videoleike näyttää kaksi miestä juuttuneena valoihin, ennen kuin he kilpailevat keskenään yhden miehen kanssa, joka nähtiin lentävän jalkojaan ja ajamassa pyörää.

Kummallakaan miehellä ei ollut kypärää tai paitaa.

He voivat joutua vankilaan tempuistaan.

Pattayan asemapäällikkö Pol Col Apichai Krobpetch kertoi Daily News Onlinelle, että hän oli käskenyt miehiään etsimään turistit. CCTV risteyksessä ja Jomtien Sai 2:n varrella tutkitaan.

Heitä syytetään piittaamattomasta yleisön vaarantamisesta sekä kypärän käyttämättä jättämisestä, hän sanoi.

Edellinen syyte sisältää mahdollisuuden vankeuteen.

Ennakkotapauksia on olemassa; Aiemmin tällä viikolla ilmoitettiin, että kolme thaimaalaista "suuria pyöräilijää" oli tuomittu vankilaan pyöräilijöiden ajamisesta moottoritiellä. Oikeus lysti vankeusrangaistuksia.

Toisessa raportissa Daily News kertoi, etteivät vain thaimaalaiset aiheuttaneet harmia teillä, vaan myös ulkomaalaiset.

Kuvamateriaali ladattiin "Page Clip Dang Facebookiin".

Lähde: Daily News

 

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/