100 miljoonaa bahtia ohjattiin armeijalle rajahätätoimia varten… Thaimaassa.

Thaimaa-

Ei, se ei ole amerikkalainen eikä hätätilaus muuriin...mutta Thaimaa on hiljaa ohjannut 100 miljoonaa bahtia armeijalle etelärajaa koskevaa hätätilannetta varten, jonka he julistivat tällä viikolla.

Hallitus hyväksyi maanantaina 100 miljoonan bahtin rahaston, jota armeija käyttää määrittelemättömien "hätätilanteiden" varalta Thaimaan rajalla.

Säännösten mukaan armeijan komentaja Apirat Kongsompongilla on yksinoikeus käyttää rahat sotilasoperaatioihin, jos hän uskoo, että rajaturvallisuus on vaarassa. Hallituksen tiedottaja Atisit Chaiyanuwat sanoi, että rahasto olisi välttämätön, jos odottamattomia ulkoisia uhkia ilmaantuu.

Hallitus hyväksyi toimenpiteen, joka kokoontui maanantaina tavanomaisen tiistai-istunnon sijaan buddhalaisen loman vuoksi.

Samassa kokouksessa hallitus myönsi myös 10-50 miljoonan bahtin suuruiset hätävarat kahdeksalle valtion virastolle kansallisten katastrofien tai muiden kriisien aikaisiin kuluihin. Virastoihin kuuluvat kansanterveysministeriö ja maakuntien katastrofiapukomennot.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/