Nuori intiaani menettää ajoneuvonsa hallinnan ja kaataa autonsa punaisessa valossa odottavan taksin päälle (Video)

Pattaya-

Intialainen ulkomaalainen Surinder Singh, jonka ikää ei kerrottu lehdistölle, mutta hän ilmestyi jo parikymppisenä, menetti ajoneuvonsa hallinnan tänä aamuna noin kello 6:00 suuressa risteyksessä ja käänsi autonsa taksin päälle. punainen valo.

Taksinkuljettaja, 50, ei loukkaantunut merkittävästi. Hän kertoi Pattaya Newsille, että Singh ajoi punaisen valon läpi suurella nopeudella ja menetti ajoneuvonsa hallinnan, törmäsi valopylvääseen keskellä katua ja kaatui ajoneuvonsa taksin päälle.


Singh, joka loukkaantui lievästi ja sai hammasvammoja, mutta kieltäytyi lääkärin avusta, vaikutti hämmentyneeltä ja poliisin mukaan mahdollisesti päihtyneeltä.

herra Surinder Singh

He pidättivät herra Singhin onnettomuuspaikalla tehdäkseen verikokeen alkoholin osuuden selvittämiseksi, koska hän kieltäytyi alkometristä paikan päällä eikä ollut yhteistyöhaluinen.

Viranomaiset tarkastelevat CCTV-materiaalia paikalta ja haastattelevat herra Singhiä ennen kuin nostavat syytteitä. Hän vastaa ainakin taksin ja katuvalon omaisuusvahingoista, viranomaiset totesivat lehdistölle.

Taksinkuljettaja vapautettiin paikalle, koska viranomaisten mukaan hänellä ei ollut syytä onnettomuuteen.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/