Kaupungin viranomaiset aloittavat satunnaisia ​​tarkastuksia uusien tiukkojen tupakoinnin vastaisten sääntöjen noudattamiseksi

PATTAYA: – Pattaya on aloittanut päivittäiset satunnaiset tarkastukset julkisissa rakennuksissa, ravintoloissa ja muissa julkisissa paikoissa varmistaakseen Thaimaan tupakoinnin vastaisten lakien muutosten täytäntöönpanon, jotka tulivat voimaan 3. helmikuuta.

Buppa Songsakulchai kansanterveysministeriön kuluttajansuojavirastosta kertoi, että kaupungintalon säännösten täytäntöönpanoviranomaiset tarkastavat kouluja, julkisia puistoja, rantoja ja muita paikkoja varmistaakseen, että tupakoitsijat seisovat vähintään viiden metrin päässä kielletyiltä alueilta.

Marraskuussa julkistetut vuoden 2017 tupakkavalvontalakiin ja vuoden 2018 kansanterveysministeriön direktiiviin tehdyt muutokset laajentavat valtion virastoissa ja valtionyrityksissä olevat tupakointialueet viiteen metriin.

Kielletyissä tiloissa sytyttämisestä kiinni jääneitä uhkaa jopa 5,000 XNUMX bahtin sakko. Varoitukset annetaan ensin.

Sosiaalisen median käyttäjät ovat kertoneet nähneensä pitkiä tarkastuksia Pratamnakin kukkulan alueella ja Jomtienissa. Käyttäjät ovat kuitenkin myös valittaneet siitä, että he ovat nähneet vain vähän tai ei ollenkaan valvontaa Walking Streetin ja Central Pattayan baarialueilla.

Viranomaiset ilmoittivat, että tarkastuksia jatketaan, mukaan lukien varoitukset yrityksille, jotka sallivat tupakoinnin.

Uudet tupakointilait tarkoittavat pohjimmiltaan sitä, että tupakointi kaupungin tiukasti rajoitetuilla baarialueilla, sisällä tai ulkopuolella, on lain vastaista.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/