Kaupungin viranomaiset aloittavat satunnaisia ​​tarkastuksia uusien tiukkojen tupakoinnin vastaisten sääntöjen noudattamiseksi

PATTAYA:–Pattaya has begun daily random checks around public buildings, restaurants and other public places to enforce amendments to Thailand’s anti-smoking laws that took effect Feb. 3.

Buppa Songsakulchai of the Public Health Department’s Consumer Protection Office, said city hall regulation-enforcement officers are checking schools, public parks, beaches and other sites ensuring that smokers stand at least five meters from prohibited areas.

Marraskuussa julkistetut vuoden 2017 tupakkavalvontalakiin ja vuoden 2018 kansanterveysministeriön direktiiviin tehdyt muutokset laajentavat valtion virastoissa ja valtionyrityksissä olevat tupakointialueet viiteen metriin.

Kielletyissä tiloissa sytyttämisestä kiinni jääneitä uhkaa jopa 5,000 XNUMX bahtin sakko. Varoitukset annetaan ensin.

Social media users have stated that they have seen checks conducted at length in the pratamnak hill area and Jomtien. However, users have also complained that they have seen little to no enforcement in the bar areas on Walking Street and Central pattaya.

Officials stated the checks will continue, including warnings for businesses allowing patrons to smoke.

The new smoking laws essentially mean that smoking anywhere in the tightly constrained bar districts in town, inside or outside, is against the law.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/