Yhdysvaltain Cobra Gold -sotilaat harjoittelevat viidakossa selviytymistä Thai Soldiersilta, juovat käärmeen verta, syövät skorpioneja, gekoja ja matoja

Thaimaa ja Yhdysvallat isännöivät vuosittaisen Cobra Gold -sotaharjoituksen avajaiset. Se on suurin lajissaan Aasian ja Tyynenmeren alueella, johon osallistui 29 maata osallistujina tai tarkkailijoina.

Helmikuun 22. päivänä päättyvässä harjoituksessa on kolme pääosaa: sotilaskenttäkoulutus, humanitaarinen apu ja katastrofiapukoulutus. Sen tavoitteita ovat mm

"Merenkulun turvallisuuden parantaminen, uusien tautiuhkien ehkäiseminen ja lieventäminen sekä laajamittaisiin luonnonkatastrofeihin vastaaminen", sanottiin Yhdysvaltain lausunnossa.

Yhdysvaltain merijalkaväen ja muut kansainväliset joukot asettuivat tiistaina jonoon osallistuakseen vuotuisen tapahtuman perinteeseen juoda verta meistetyistä kobroista, jonka uskotaan sisältävän terveyshyötyjä ihmisille, jotka uskaltavat kuluttaa sitä.

"Meillä on se potentiaali erottua erityisesti näin paksussa viidakossa ja elättämisessämme on ratkaisevan tärkeää, joten kyllä, se on erittäin hyödyllistä ja tarpeellista", kersantti Griffiniksi tunnistettu Yhdysvaltain merijalkaväen sanoi Reutersille.

Seitsemän maata Thaimaan ja Yhdysvaltojen lisäksi ovat aktiivisesti mukana: Singapore, Japani, Kiina, Intia, Indonesia, Malesia ja Etelä-Korea. Noin 4,500 XNUMX amerikkalaista maalla ja merellä olevaa henkilöstöä osallistuu.

Tässä on upea galleria sotilaista, jotka nauttivat ilmaisesta ateriasta:

SOURCEReuters, Associated Press, Independent
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/