Paravoimanoston MM-kisat järjestetään ensimmäistä kertaa Thaimaassa

Paravoimanosto tavoittaa edelleen uusia alueita, kun Thaimaa on ilmoitettu ensimmäistä kertaa World Para Powerlifting World Cupin isäntämaaksi Pattayan kaupungin järjestäessä kilpailun 23.-28. marraskuuta.

Kyseessä on vuoden viides ja viimeinen MM-kisat sekä yksi viimeisistä kansainvälisistä tapahtumista ennen kuin maailman parhaat voimanostot kiinnittävät huomionsa Tokion 2020 paralympialaisiin, jotka järjestetään 25.-6.

Lima, Peru, isännöi myös MM-kisoja ensimmäistä kertaa 3.–5. toukokuuta. Kilpailu toimii myös testitapahtumana Parapan American Gamesille, jotka järjestetään 23.-1.

Vuoden 2019 ensimmäiset MM-kisat pelattiin Dubaissa, Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, aiemmin helmikuussa. Ukrainalainen Mariana Shevchuk oli erottuva urheilija, kun hän nosti 131 kg kolmannella yrittämällä ja rikkoi oman maailmanennätyksensä (130.5 kg) matkalla kohti naisten 55 kg:n kultaa.

Unkarin Eger isännöi seuraavat MM-kisat 25.-28. huhtikuuta.

Tokio isännöi myös tämän kauden MM-kisoja 26. ja 27. syyskuuta. MM-kisat toimivat Tokion 2020 paralympialaisten testitapahtumana.

Vuoden suurin kilpailu on MM-kisat Kazakstanin Astanassa 13.-19.

Maailman vahvimpien paralympialaisten odotetaan kilpailevan Astanassa, kuten iranilainen legenda Siamand Rahman, Nigerian hallitseva paralympiakultamitalisti Lucy Ejike ja Egyptin kolminkertainen paralympiamestari Sherif Osman.

Vuoden 2019 MM-kalenteri:
 10. Fazza 2019 World Cup (8.-12. helmikuuta)
 Eger 2019 World Cup (25.-28.)
 Lima 2019 World Cup (Parapan American Games -testitapahtuma) (3.–5. toukokuuta)
 Tokion 2019 maailmancup (Tokyo PG Test Event) (26.-27.)
 Pattaya 2019 World Cup (23.-28.)

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/