Ulkomaalainen nähtiin virtsaavan Baht Busin takaa kirkkaassa päivänvalossa

Eräs "tummaihoinen" ulkomaalainen ajatteli, että olisi hauskaa virtsata tielle liikkuvan laulun sulamisesta (tunnetaan Pattayalla bahtibussina).

Joten hän avasi vetoketjunsa ja otti esiin sen, mitä Sanook News kutsui "anacondaksi" ja alkoi helpottaa itseään koko Sukhumvit Roadin ajan.

Miehellä – Sanookin mukaan tumma iho – vietti elämänsä aikaa, kun hänen kaverinsa munisivat häntä nauramaan ja vitsailemaan.

Tämän erittäin sopimattoman käytöksen näki alueen 7:n ehdokas tulevissa vaaleissa, joka oli tutkimuksissa. Pramet Ngamphichet sai yhden henkilökunnastaan ​​kertomaan kuljettajalle, mitä hän oli nähnyt, kun laulu thaew pysähtyi punaiseen valoon Huay Yain risteyksessä.

Kuljettaja, Mr. Thaweesak, sanoi vievänsä heidät Pattayan poliisiasemalle tekemään ilmoituksen.

Thaweesak kertoi myöhemmin Sanookille, että hän oli poiminut kuusi tai seitsemän turistia ja oli vienyt heidät Sukhumvit Roadia pitkin Pattayan Central Beachille.

Hän ei ollut tiennyt mitä oli tapahtunut, mutta saatuaan tiedon ehdokkaan edustajalta hän päätti mennä Pattayan poliisiasemalle.

Mutta kun hän kääntyi poliisiasemalle, turistiryhmä ymmärsi lähestyvästä vaikeuksista ja pakeni useisiin suuntiin.

Poliisi ilmoittaa etsivänsä ulkomaalaista, joka vahingoitti Pattayan mainetta.
Luvassa Sanook-uutisia ja Thai Visaa kevyellä muokkauksella meiltä.

Tilaa
SOURCESanook Uutiset
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/