Humalassa ulkomaalainen riehuu poliisiasemalla, pidätetty olutbaarissa (Video)

Pattaya-

Tänä aamuna klo 1230 erittäin päihtynyt ja aggressiivinen ulkomaalainen, joka vain ilmoitti olevansa sveitsiläinen, lähti humalassa riehumaan Pattayan keskustassa lähellä poliisiasemaa.

On kerrottu, että hän aloitti iltansa potkimalla lasiovea ja loukkaamalla itseään poliisiasemalla. Sitten hän siirtyi Central Festivalille asemaa vastapäätä, samalla kun hän vuoti runsasta verta jalkastaan.

Mies, joka kieltäytyi antamasta nimeä ja jolla ei ollut henkilöllisyyttä, jatkoi pienen olutpuutarhan häiritsemistä Central Festivalin pihalla Singhan sponsoroiman livebändin kanssa. Silminnäkijöiden mukaan hän kaatoi useita pöytiä, ryntäsi lavalle ja aiheutti vaurioita useille koppeille aiheuttaen kymmeniä turisteja ja henkilökuntaa hajallaan. Hän loukkasi itsensä uudelleen tässä prosessissa.

Tuntematon ulkomaalainen makaa lavalla Central Festivalin biergartenissa.

Pelastushenkilöstö ja poliisi saapuivat paikalle ja hoitivat miehen jalkaa ja toivat hänet takaisin poliisiasemalle, missä hän näytti rauhoittuvan, mutta mies juoksi läheiseen aseman vieressä sijaitsevaan olutbaarikompleksiin, jonne hän jatkoi matkaa. riehumassa, joka häiritsee liiketoimintaa ja yrittää aiheuttaa ongelmia turistien ja henkilökunnan kanssa. Poliisi seurasi häntä ja pidätti hänet olutbaarissa.

Hän vastusti pidätystä ja yritti taistella poliiseja vastaan, kuten videolta näkyy. Tässä vaiheessa poliisi sai tarpeekseen ja laittoi hänet käsiraudoihin ja pidätti hänet voimakkaasti, kun hän yritti potkia heitä ja vastustaa pidätystä.

Tämän jälkeen hänet palautettiin poliisiasemalle, missä hän, kuten voidaan nähdä, rikkoi odotushuoneen lasin potkimalla sitä ja aiheutti lisää vammoja itselleen ja omaisuusvahinkoja. Silminnäkijöiden mukaan hänet sijoitettiin hetkeksi selliin ennen odotushuoneen tuhoamista, mutta hän yritti heti taistella muita vankeja vastaan.

Hänet vietiin suojattuun sairaalaan valvottua hoitoa varten, kun viranomaiset odottavat hänen selviytymistä ja kuulustelua.

Toistaiseksi ei tiedetä, mitä syytteitä miestä vastaan ​​nostetaan, ja poliisi selvittää, mikä aiheutti tapahtuman ja onko miehellä mielenterveysongelmia tai oliko hän vain vahvasti päihtynyt.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/