62-vuotias thaimaalainen rakennustyöläinen kuoli traagisessa onnettomuudessa paikallisella rakennustyömaalla

Pattaya-
Helmikuun 13. päivänä 2019 noin kello 1 62-vuotias thaimaalainen herra Manun kuoli rakennusonnettomuudessa Pratamnak soi Six -kadulla sijaitsevalla rakennustyömaalla.


Hänen 21-vuotias poikansa, joka työskenteli hänen kanssaan työmaalla, todisti traagisesti onnettomuuden.

Onnettomuuden 31-vuotias silminnäkijä kertoi käyttäneensä pientä puskutraktoria, kun puskutraktorin kaapeli katkesi ja osui puskutraktorin lähellä seisoneen herra Manunin kasvoihin ja rintaan. Puskutraktoria käytti hänen poikansa.


Pelastustyöntekijät hälytettiin välittömästi ja he antoivat apua paikalle, mutta hänen vammansa olivat liian vakavat ja hän kuoli tapahtumapaikalle.


Poliisi ja viranomaiset uskovat, että puskutraktorin virheellinen huolto johti traagiseen onnettomuuteen eivätkä syyttänyt poikaa mistään käyttäjän virheestä.
He ilmoittivat jatkavansa tutkintaa katkenneen kaapelin tarkan syyn selvittämiseksi.

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/