Thaimaan prinsessa Ubolratana ilmoitti olevansa ehdokas pääministeriksi ennennäkemättömällä poliittisella liikkeellä

Bangkok-

Thaimaan prinsessa Ubolratana ilmoitti tänä aamuna ehdokkuudestaan ​​Thaksin Shinawatraan liittyvän Thai Raksa Chart -puolueen jäseneksi, jolla on räjähdysmäiset seuraukset ensi kuun kauan odotettaviin vaaleihin.

– (Puolueen) hallitus on samaa mieltä siitä, että koulutetun ja ammattitaitoisen prinsessa Ubolratanan nimi on sopivin valinta (pääministerille), Thai Raksa Chart -puolueen johtaja Preechapol Pongpanich sanoi toimittajille.

Prinsessa Ubolratana on kuningas Vajiralongkornin vanhempi sisar.

Hänen siirtoaan seurasi pian uutinen, että istuva pääministeri Prayut Chan-o-cha, Thaimaan juntan päällikkö, joka kaappasi vallan vuoden 2014 vallankaappauksessa Shinawatran sisaren Yingluckin kaatamisesta, on virallisesti hyväksynyt Phalang Pracharat -puolueen ehdokkuuden.

"Suostun ottamaan vastaan ​​Phalang Pracharatin kutsun nimittää nimeni parlamenttiin pääministeriksi", Prayut sanoi viitaten puolueeseen, joka on linjassa armeijan kanssa.

Thai Raksa Chart, Thaksinin Pheu Thai -puolueen – vuoden 2011 vaalien maanvyörymän voittaja – irtosi, luotiin vasta äskettäin yrittäessään kiertää juntan luomia sääntöjä, joiden tarkoituksena on estää oppositiota saamasta ratkaisevaa enemmistöä, Bangkok Postin tarina. kaksi päivää sitten selittää.

 

SOURCECoconuts, Bangkok-posti, Associated Press
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/